Qui som

MITJANS INNOVADORS DE PROXIMITAT
Totmedia som el grup de comunicació multicanal de proximitat líder en l’àmbit local i un referent a Catalunya. Editem, produïm i gestionem diferents mitjans, suports publicitaris i productes de comunicació d’àmbit local i global.

EXPERIÈNCIA
Des del 1985, editem mitjans de proximitat amb una llarga experiència en la producció de continguts i la seva comercialització. Som un equip humà format per periodistes, comercials, comunicadors i gestors de continguts.

PROXIMITAT
A Totmedia som experts en mitjans de proximitat. La nostra missió és integrar persones i empreses en el seu entorn. Tenim vocació d’arrelament al territori i de servei públic a la nostra societat. Compromesos amb l’àmbit local, Catalunya i el món. Respectuosos amb l’entorn, les persones i les institucions.

REFERENTS
Els mitjans del grup són referents en el seu àmbit. Basats en els continguts de qualitat, som una empresa innovadora que vetllem per la qualitat dels nostres productes. Tenim el segell de qualitat ISO 9001 i el control OJD.

LÍDERS D’AUDIÈNCIA
Tenim un coneixement del territori i les seves empreses, arribem a la nostra audiència objectiva per diferents canals i plataformes.

SANT CUGAT
Totmedia és el grup de comunicació de referència a Sant Cugat.
Coneixem la ciutat i la seva gent i disposem dels mitjans amb més audiència i més adients per fer difusió del vostre negoci. Més informació.

2 milions
Amb el conjunt dels nostres mitjans, arribem a una audiència de més de 1 milió de persones

+240 mil
seguidors a les xarxes socials. Tenim un dels índexs més alts d’audiència activa de Catalunya

+6 milions
d’impressions publicitàries a Internet

Certificats
Tenim el segell de qualitat ISO 9001 i el control OJD