TOT Sant Cugat

EL MITJÀ MÉS POPULAR
El TOT Sant Cugat és la guia comercial i d’informació més completa de la ciutat i per això és líder a la ciutat des de l’any 1985. És un mitjà local que funciona com l’element cohesiu a què recorren ciutadans, comerços, empreses, entitats i col·lectius de la ciutat. El seu caràcter és popular, transversal i integrador.

DES DEl 1985
Des del 1985, el TOT surt setmanalment al carrer en format paper. Es pot trobar gratuïtament a més de 1.000 punts de distribució per tot el municipi.
Amb una difusió controlada per l’OJD de 22.500 exemplars gratuïts.
MITJÀ MULTIPLATAFORMA
El TOT és també un web diari multiplataforma amb tota l’actualitat i informació actualitzada al moment. El TOT també està present a les xarxes socials més importants per estar més a prop dels seus lectors.
LA GUIA DE LA CIUTAT
DEl TOT és la guia més completa de Sant Cugat: notícies, guia comercial, activitats, classificats, opinió, vídeos, fotogaleries…
LÍDERS D’AUDIÈNCIA
Auditat per l’OJD, tant en format paper com en digital, el TOT Sant Cugat és líder d’audiència a la ciutat. És la 1a revista local més llegida de Catalunya que es distribueix en un sol municipi.
SANT CUGAT
El TOT Sant Cugat forma part del grup Totmedia, que és el grup de comunicació de referència a Sant Cugat. Totmedia coneix la ciutat i la seva gent i disposa dels mitjans amb més audiència i més adients per fer difusió del vostre negoci. Més informació.
60 mil
lectors setmanals en paper
+90 mil
usuaris únics al mes a Internet
89%
d’audiència més gran de 14 anys s’informa cada setmana amb el TOT
1a
revista local més llegida de Catalunya que es distribueix en un sol municipi
+14.000
fans de Facebook

+12.000
seguidors a Twitter


PUBLICITAT
Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us farem la millor planificació a mida de les necessitats del vostre negoci o client.
publicitat@totsantcugat.cat