Món Sant Cugat: el teu món més proper

Món Sant Cugat és la revista monogràfica del TOT Sant Cugat

Món Sant Cugat és la revista monogràfica del TOT Sant Cugat. Revista en paper i format d’alta qualitat on es tracten en profunditat continguts d’interès i de divulgació de la ciutat. Conté un tema monogràfic central i una entrevista a fons d'un personatge representatiu de la ciutat. També hi trobem perfils i obtiruaris de personatges representatius de la societat santcugatenca, temes de patrimoni, cultura, natura, empreses, comerç així com també una guía de llocs d'interès de la ciutat.

És una publicació semestral (abril/octubre) de 3.000 exemplars distribuïts en llibreries, quioscos, empreses, hotels i llocs d'interès de la ciutat. Venda, també, a subscriptors i a  www.monsantcugat.cat. 
 

VALORS

Va dirigit a la gent que vol aprofundir i arrelar-se a la seva realitat més propera i ajudar a la promoció de la ciutat i els seus valors.
 

CONTINGUTS EN PROFUNDITAT

Es basa en continguts de qualitat, apostant per la divulgació, el reportatge, el grafisme, l’opinió i les entrevistes en profunditat. La fotografia i el text tenen molt protagonisme.

FORMAT D’ALTA QUALITAT

210 x 280 mm (+5 mm de sang). 128 pàgines impreses a 4 tintes amb paper reciclat estucat. Cobertes de 250 gr. Enquadernació rústica fresada.

NOTORIETAT

El format publicitari és d’alta qualitat i notorietat. És la millor manera de crear un vincle i un posicionament dins la ciutat.

PRESENTACIÓ EN SOCIETAT

Sempre fem una presentació de cada nova edició amb un acte social  a un lloc emblemàtic de Sant Cugat convidant a clients, col·laboradors i agents implicats de la societat santcugatenca. Els anunciants, clients  i la seva marca sempre tenen presència destacada dins l’esdeveniment. L’esdeveniment es difondrà a través de tots els canals del TOT Sant Cugat.

Presentacions del  Món Sant Cugat al Mercantic, Teatre-Auditori, Monestir

DISTRIBUCIÓ

3.000 exemplars distribuïts a llocs clau de la ciutat: Esdeveniments importants de la ciutat · Llibreries · Quiosc/papereria, Museu i Ajuntament de Sant Cugat · Entitats · Empreses · Hotels · Restaurants · Seu de Totmedia. Packs de distribució anunciants i patrocinadors. Venda online: www.monsantcugat.cat. Preu de venda al públic: 8 €/edició.

CONTACTE

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us farem la millor planificació a mida de les necessitats del vostre negoci o client.

info@totmedia.cat

Tel. 93 590 86 00

Presentacions del  Món Sant Cugat al Mercantic, Teatre-Auditori, Monestir