TOT Salut, la revista de salut i benestar del Vallès

Promociona el teu negoci a la revista TOT Salut que es distribueix a Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Terrassa, Sabadell i Sarrià

El TOT Salut és la revista anual gratuïta dedicada al sector de la salut i el benestar de la zona del Vallès. El TOT Salut apropa el sector de la salut i el benestar, i recull propostes, idees, serveis, especialistes i empreses relacionades amb tendències de la salut, benestar personal i emocional, vida saludable, en forma, esport, estètica, psicologia, dietètica, nutrició, entre altres temàtiques relacionades del sector. 

És una revista editada en paper de qualitat, de format A4 i amb llom. La publicació té una distribució dirigida de 15.000 exemplars, a més de 1.500 punts d'interès de les cinc ciutats vallesanes: Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Terrassa, Sabadell i Sarrià que sumen una població total de més de 600.000 habitantsLa revista té visibilitat al carrer en format paper i també a internet i a les xarxes socials.

  VOLS ANUNCIAR-TE?

El TOT Salut està editat per Totmedia, el grup de mitjans locals com TOT Sant CugatTOT Rubí i TOT Cerdanyola. Totmedia també edita les revistes temàtiques TOT Salut, TOT Casa i TOT Gastro. Totmedia aposta per mitjans de qualitat fets des del territori i on la proximitat sigui un valor per integrar empreses i persones en el seu entorn. Els mitjans i les publicacions de Totmedia estan fetes amb aquest propòsit i amb empreses i serveis de l’entorn.

Descobreix el TOT Salut:

Portada TOT SALUT MOCKUP petita

Anuncia't als TOT temàtics

Si ets professional, tens un negoci del sector i vols arribar a l'audiència d'interès, Promociona't a les revistes temàtiques de Totmedia, TOT CasaTOT Salut i TOT Gastro i seràs visible a les 5 ciutats. Truca'ns al 935908600 o envia'ns un correu a info@totmedia.cat

 • Seràs visible a 5 ciutats: Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola, i a les estacions de Terrassa, Sabadell i Sarrià
 • 15.000 exemplars gratuïts d'alta qüalitat.
 • Visibilitat al paper + internet + xarxes socials
 • Amb la millor oferta del sector
 • Amb continguts especials i consells sobre tendències del sector
 • Entrevista a una personalitat de la zona
 • Més clients et trobaran i et coneixeran

Si vols anunciar-te en els pròxims TOT temàtics com el TOT CasaTOT Salut i TOT Gastro, ho pots fer enviant un correu al mail info@totmedia.cat o al telèfon 935908600.

  MÉS INFORMACIÓ

 

TOT TEMÀTIC promo

 

Anuncia't als nostres mitjans locals líders

Si tens un negoci i vols arribar a audiències locals d'interès, promociona't als nostres mitjans líders locals: TOT Sant Cugat, TOT Rubí i TOT Cerdanyola. Truca'ns al 935908600 o envia'ns un correu a info@totmedia.cat i et farem una proposta a mida.

MockUP TOT

Comunicació de proximitat i màrqueting local

Totmedia és un grup de comunicació multicanal de proximitat líder en l'àmbit local i un referent a Catalunya. Editem diferents mitjans, suports publicitaris i productes de comunicació d'àmbit local i global. Som també una agència especialitzada en màrqueting local.​ Coneixem el territori i tenim una xarxa de mitjans de comunicació líders, locals i temàtics, i arribem a comunitats de valor, segmentades i d'interès.

Totmedia més que una agència

I a diferència de les agències tradicionals, Totmedia amplia la difusió dels seus clients amb les xarxes socials dels seus mitjans líders.

Vols que t’ajudem a impulsar el teu negoci local? 

Truca’ns al 935908600 o envia’ns un correupublicitat@totmedia.cat i et farem una proposta a mida, juntament amb una anàlisi gratuïta de l’estat digital de la teva marca o empresa. Ens encarreguem de crear i potenciar el teu web, fer màrqueting de continguts per millorar el posicionament, arribar al públic objectiu i aportar trànsit a la web. A banda, potenciem les xarxes socials: Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn i Google My Business, i les campanyes de Socials Ads i Google Ads per arribar a nous públics. També incrementem l'abast a través de les xarxes socials dels nostres mitjans líders. Si tens un negoci a Sant Cugat, t'ajudem a promocionar-lo​, som la teva agència de màrqueting local. 

 

  MÉS INFORMACIÓ

 

Màrqueting Digital

Genera més negoci i augmenta la presència de la teva marca a internet.

 • Gestió de Xarxes socials.
 • Màrqueting de continguts.
 • Posicionament i disseny web.
 • Campanyes de Social Ads i Google Ads.

Planificació de mitjans

T’ajudem a arribar a grans audiències de valor perquè facis arribar el teu missatge i posicionis la teva marca. Tenim mitjans propis líders​ i comunitats d'interès.

Disseny i impressió

T’ajudem a dissenyar i imprimir les aplicacions corporatives i identitat per al teu negoci.

Esdeveniments

Organitzem el teu esdeveniment per celebrar, presentar o comunicar un moment important pel teu negoci.

 

  MÉS INFORMACIÓ

 

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem a obtenir més negoci:

Comencem?

info@totmedia.cat

93 590 86 00

Més informació