Totmedia impulsa la comunicació de SC TRADE CENTER

Potenciem el posicionament de marca i els serveis de SC TRADE CENTER, un espai pels negocis a Sant Cugat i Barcelona

Totmedia, l'agència especialitzada en màrqueting local impulsa l'estratègia de comunicació de SC TRADE CENTER. Ho fem a través d'una estratègia integral que té com a objectiu aportar valor a la presència en el mercat de la marca i posicionant-la com a referents en el seu sector i àmbit geogràfic. Potenciem les xarxes socials (LinkedinInstagramFacebook, Twitter) de la marca, així com el posicionament de la fitxa del Google My Business (GMB). Ens basem en la generació de continguts de qualitat al web i la resta de canals corporatius, accions d'email màrqueting, promoció d'esdeveniments i campanyes de Social Ads, Google Ads i a mitjans de referència de la zona. 

SC TRADE CENTER és l'espai ideal pel teu negoci en un entorn immillorable

SC TRADE CENTER disposa de dos centres en excel·lents ubicacions. A Sant Cugat del Vallès, en un entorn empresarial envoltat de natura a només 7 minuts de Barcelona i al Passeig de Gràcia de Barcelona, una de les zones més prestigioses de la capital. Disposa d'espais de treball adaptats a les noves necessitats amb fórmules flexibles. Domicilis d’empresa, oficines privades, oficines virtuals, contractes flexibles, sales de reunions, espais d’esdeveniments i molts més serveis pel teu negoci.

 

  MÉS INFORMACIÓ

 

SC TRADE anunci Totmedia

Comunicació de proximitat i màrqueting local

Totmedia és un grup de comunicació multicanal de proximitat líder en l'àmbit local i un referent a Catalunya. Editem diferents mitjans, suports publicitaris i productes de comunicació d'àmbit local i global. Som també una agència especialitzada en màrqueting local.​ Coneixem el territori i tenim una xarxa de mitjans de comunicació líders, locals i temàtics, i arribem a comunitats de valor, segmentades i d'interès.

Totmedia més que una agència

I a diferència de les agències tradicionals, Totmedia amplia la difusió dels seus clients amb les xarxes socials dels seus mitjans líders.

 

  MÉS INFORMACIÓ

 

Vols que t’ajudem a impulsar el teu negoci local? 

Truca’ns al 935908600 o envia’ns un correupublicitat@totmedia.cat i et farem una proposta a mida, juntament amb una anàlisi gratuïta de l’estat digital de la teva marca o empresa. Ens encarreguem de crear i potenciar el teu web, fer màrqueting de continguts per millorar el posicionament, arribar al públic objectiu i aportar trànsit a la web. A banda, potenciem les xarxes socials: Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn i Google My Business, i les campanyes de Socials Ads i Google Ads per arribar a nous públics. També incrementem l'abast a través de les xarxes socials dels nostres mitjans líders. Si tens un negoci a Sant Cugat, t'ajudem a promocionar-lo​, som la teva agència de màrqueting local. 

 

  MÉS INFORMACIÓ

 

Estratègia de Comunicació Integral: El nostre equip d'experts analitza el mercat, la competència i les tendències per desenvolupar una estratègia personalitzada que s'adapti a les necessitats úniques de del client. Mitjançant un enfocament estratègic i alineat amb els objectius empresarials, aconseguim un impacte potent i mesurable en la comunicació dels nostres clients.

Potenciació de Xarxes Socials: En l'era digital, les xarxes socials són un canal vital per a l'èxit empresarial. Ens encarreguem de gestionar les xarxes socials, creant continguts rellevants i interessants que connectin amb el seu públic i consolidin la seva presència en línia.

Generació de Continguts de Qualitat: El contingut de qualitat és essencial per atraure i mantenir l'atenció del teu públic objectiu. Des de blogs informatius fins a vídeos corporatius, creem continguts que reflecteixen la personalitat de la marca i que aporten valor als seus clients.

Posicionament de la Marca: Amb les nostres tècniques de posicionament, assegurem que la marca sigui destacada i coneguda pels seus clients potencials. Això repercuteix en un reconeixement més gran i una confiança reforçada per part dels seus clients actuals i futurs.

 

  MÉS INFORMACIÓ

 

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem a obtenir més negoci:

Comencem?

info@totmedia.cat

93 590 86 00

Més informació