Totmedia impulsa les xarxes socials del Mercat Vell de Sant Cugat

T'ajudem a promocionar el teu negoci i arribar a nous clients

L'agència de màrqueting local, Totmedia, impulsa i gestiona l'estratègia de les xarxes socials InstagramTwitter i Facebook del MercatVell per arribar a nous públics, aconseguint ser la comunitat més gran del sector a Sant Cugat. 

Incrementem l’abast amb els nostres mitjans líders

A més, i a diferència d'altres agències tradicionals, Totmedia amplia la difussió amb les xarxes socials dels seus mitjans líders locals com el TOT Sant Cugat, des d'on es publiquen posts d'influència per donar notorietat de marca amb l'objectiu d'incrementar la difusió, l'abast i les reaccions del client.

 

Anunci Serveis MercatVell

Vols que t’ajudem a impulsar el teu negoci local? 

Som la teva agència de màrqueting local. Truca’ns al 935908600 o envia’ns un correupublicitat@totmedia.cat i et farem una proposta a mida, juntament amb una anàlisi gratuïta de l’estat digital de la teva marca o empresa. Ens encarreguem de fer màrqueting de continguts per millorar el posicionament, arribar al públic objectiu i aportar trànsit a la web. A banda, potenciem les xarxes socials: Facebook Twitter i LinkedIn i les campanyes de Socials Ads per arribar a nous públics. També incrementem l'abast a través de les xarxes socials dels nostres mitjans líders.

Comunicació de proximitat

Totmedia és un grup de comunicació multicanal de proximitat líder en l'àmbit local i un referent a Catalunya. Editem diferents mitjans, suports publicitaris i productes de comunicació d'àmbit local i global. Som també una agència especialitzada en màrqueting local.​ Coneixem el territori i tenim una xarxa de mitjans de comunicació líders, locals i temàtics, i arribem a comunitats de valor, segmentades i d'interès.