Totmedia organitza la festa per celebrar els 50 anys d'Organ

Totmedia va organitzar la festa de 50 anys de la immobiliària santcugatenca Organ

Totmedia va organitzar la Festa dels 50 anys de la immobiliària Organ a Sant Cugat. Es va fer una gran festa popular amb actuacions i activitats al carrer on hi van participar molts santcugatencs de totes les edats.

Organ, la immobiliària i administració de finques més antiga de la ciutat, va celebrar, el 16 de setembre de 2017, la festa del seu 50è aniversari. Una festa que, des que va començar, a les 17:30, va omplir la plaça de Barcelona de petits i grans, d'amics, de clients, de proveïdors i de santcugatencs que van voler sumar-se a la celebració. 

Festa 50 anys d'Organ

Festa 50 anys d'Organ

La festa va comptar amb una pintada de cares. Després, el pallasso Pep Callau i els Pepsicolen van pujar a l'escenari de la plaça. La festa va continuar amb una actuació dels Castellers de Sant Cugat i la bufada d'espelmes del pastís amb l'alcaldessa. El punt final de la celebració el va posar el mag Toni de las Heras.

170916 lalipuig 3653

Petits i grans s'ho han passat molt bé amb l'actuació de Pep Callau FOTO: L. Puig

 

Javier Pérez del Pulgar, Director General d'Organ, va ser l'encarregat de dirigir unes paraules al públic. Pérez del Pulgar va destacar que "Organ és una immobiliària oberta, acollidora i se sent fortament lligada a Sant Cugat. Volem reivindicar el valor de l'empresa familiar, un motor econòmic que és gairebé el 90% del teixit empresarial de Catalunya".  Pérez del Pulgar va dedicar la festa al seu pare, i va tenir unes paraules de record cap a ell, per la visió empresarial i l'esforç que hi va dipositar en Organ.

Festa 50 anys d'Organ

Festa 50 anys d'Organ

Per la seva banda, l'alcaldessa del moment, Mercè Conesa, va felicitar a Organ per aquests 50 anys. Conesa va destacar que "empreses com Organ han vist la transformació de la ciutat i han sigut testimonis del canvi". Conesa va felicitar a Javier Pérez del Pulgar i a la seva mare per haver agafat les regnes de l'empresa familiar i ha afegit que "Sant Cugat té futur pequè hi ha empreses com Òrgan". 

Bufant l'espelmes FOTO: Lali Pui

Bufant l'espelmes FOTO: Lali Puig 

 

Mireu les millors imatges de la celebració. 

Des de Totmedia organitzem esdeveniments integrals per posicionar una ciutat, una empresa, una marca, producte o negoci. Contacta amb nosaltres per si t'interessa que t'ajudem a promocionar el teu negoci a través d'un esdeveniment propi o patrocinar un dels esdeveniments que organitzem. Veure més exemples d'esdeveniments organitzats per Totmedia.