Promociona el teu negoci local

Aconsegueix més clients a la teva ciutat amb màrqueting local

Ara és el moment de promocionar i digitalitzar el teu negoci local. Des del Totmedia t'ajudem a promocionar, digitalitzar i fer visible el teu negoci a la teva ciutat perquè arribis a nous clients. Et planifiquem una campanya a mida, t'impulsem les xarxes socials i digitalitzem el teu negoci amb el teu web o comerç electrònic

T’assessorem i et fem un anàlisi gratuït de l’estat digital de la teva marca. La nostra missió és estar sempre a prop de l'economia de proximitat. Ens adaptem a les teves necessitats.

Truca’ns al 935908600 o envia’ns un correu a info@totmedia.cat i t’ho acabarem d'explicar. 

 

TOT Sant Cugat bodegó

TOT Sant Cugat

 

Anuncia't als nostres mitjans líders i fes-te visible a la ciutat

T'ajudem a arribar a tota la població. Totmedia som referents en comunicació local. Som la teva agència de comunicació local i tenim mitjans locals líders com el TOT Sant Cugat, el TOT Cerdanyola o el TOT Rubí, entre d'altres. Ens adaptem constantment als hàbits de la població i a les noves necessitats dels clients, per ajudar-te a generar més negoci a la ciutat. Coneixem la ciutat i tenim els mitjans.

  • Posiciona’l i fes-lo visible a internet i al carrer

  • Aconsegueix que més clients et trobin i et coneguin

  • Digitalitza el teu negoci i fes-lo créixer

Has de ser-hi, funciona!

Truca’ns al 935908600 o envia’ns un correu a publicitat@totmedia.cat i t’ho acabarem d'explicar

 

Fes que et trobin a internet. T'ajudem a digitalitzar el teu negoci

Som experts en continguts, màrqueting digital i xarxes socials. Amb una bona estratègia de màrqueting de continguits t'ajudem a posicionar el teu negoci perquè sigui visible i els teus clients potencials et trobin a internet.  T'ajudem a construïr i mantenir el teu web o e-comerce. També fem campanyes de Social Ads, Google Ads, SEM, SEO. 

 

Potencia les teves xarxes socials

T’ajudem a potenciar i gestionar les xarxes socials corporatives perquè arribis al teu públic potencial. Facebook, Instagram, Twitter, Google My Business, LinkedIn, campanyes de Social Ads per tenir més abast, trànsit al web i aconseguir més seguidors. 

Cada vegada és més necessari que el comerç local inclogui les xarxes socials dins la seva estratègia com una oportunitat d’arribar a més clients. Les xarxes i els mitjans digitals poden dur més tràfic al negoci físic. S’ha d'intentar dur al client al punt de venda. Per això les xarxes socials i els mitjans locals com el TOT són una bona eina de promoció, sobretot per a gent que viu a prop del negoci.

 

Som la teva agència de comunicació local

Coneixem el territori, tenim mitjans líders per ampliar la difusió, coneixem els hàbits de consum, creem continguts de valor, màrqueting, estratègia digital i gestió de xarxes socials. Dissenyem el teu web, aplicacions corporatives i executem l’estratègia global i local del teu negoci. Oferim un servei de comunicació únic, diferent i a mida per ajudar-te a generar més negoci. Tenim el coneixement i tenim els mitjans.

 

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem a obtenir més negoci:

Comencem?

info@totmedia.cat

93 590 86 00

Més informació