Logo TOTSC
 

TOT Sant Cugat

El mitjà més popular

El TOT Sant Cugat és la guia comercial i d’informació més completa de la ciutat, en format imprès i digital, líder a la ciutat des de l’any 1985. És un mitjà local que funciona com l’element cohesiu a què recorren ciutadans, comerços, empreses, entitats i col·lectius de la ciutat. El seu caràcter és popular, transversal i integrador.

Líder en format imprès i digital

Auditat per l’OJD, tant en format paper com en digital, el TOT Sant Cugat és líder d’audiència a la ciutat. És la 1a revista local més llegida de Catalunya que es distribueix en un sol municipi. Des del 1985, el TOT surt setmanalment al carrer en format paper. Es pot trobar gratuïtament a més de 1.000 punts de distribució per tot el municipi. Amb una difusió controlada per l’OJD de 18.500 exemplars setmanals. El TOT és també un mitjà digital multiplataforma amb tota l’actualitat i informació actualitzada al moment, amb més de 130.000 usuaris únics mensuals al web.

+65.000 seguidors als diferents canals

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • XARXES: Facebook, Twitter i Instagram i Telegram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • Fes-te membre de la nostra pàgina de Facebook per compartir informació d'interès amb la comunitat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper

Totmedia

El TOT Sant Cugat forma part del grup Totmedia, que és el grup de comunicació de referència a Sant Cugat. Totmedia coneix la ciutat i la seva gent i disposa dels mitjans amb més audiència i més adients per fer difusió del vostre negoci.

Món Sant Cugat

El monogràfic de qualitat del TOT Sant Cugat. Revista en paper i format d’alta qualitat on es tracten en profunditat continguts d’interès i de divulgació de la ciutat. Revista semestral (gener/juny)
amb 3.000 exemplars distribuïts en llibreries, quioscos, empreses, hotels i llocs d'interès de la ciutat. Venda online a www.monsantcugat.cat

CONTACTE

info@totmedia.cat
Tel. 93 590 86 00
www.totsantcugat.cat